Politică

Iordache a mai pierdut o corabie! Omul lui nu a ajuns director la Minprest

Ion ”El Lidero Supremo de Murgești” și-a luat încă o țeapă. Disperat să-și impună omul de încredere în fruntea Minprest, Ion Iordache a apelat la toate cunoștințele din București.

Gurile rele spun că senatorul a discutat cu Ciucă și Burduja depre acest aspect, iar unul dintre cei doi a dat ordinul la Târgu Jiu ca, la Minprest, să fie instalat un om apolitic și competent.

Cel care "corespundea" acestei descrieri era chiar bărbatul unei angajate de la cabinetul de parlamentar al lui Iordache, un anume Remus Pop Manta. Și, când toate jocurile păreau făcute, Consilul de Administrație i-a făcut o ”malagamba” lui Ion Iordache și i-a prelungit mandatul lui Gabriel Gârjoabă, actualul director al Minprest.

Vânător de animale ținute în captivitate, șeful de ”pă” Murgești a reacționat imediat și le-a transmis șefilor că ordinul nu a fost îndeplinit. Se pare că unul parașutat prin Gorj într-o funcție de conducere le-a dat asigurări celor din minister că se va ocupa de cei care nu l-au ajutat pe vânătorul de căprioare.

Este a patra încercare eșuată a lui Iordache de a schimba directorul Minprest, însă nu ultima. Băiatul cu două nume, Pop și Manta, dar și unul Ungureanu de se ocupă de mizeria din orașul ocupat de Iordache, sunt înscriși să ocupe funcția de director general.

Vă dați seama, unul aspirator de resturi și altul propulsat prin susținerea nevestei. Halal bărbăție! Ioane, ”Hai la treabă”, că ”fetili nu poate”!

 

Vizualizări: 4,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: