Eveniment

Șoferiță de 25 de ani, prinsă băută la volan

O tânără de 25 de ani din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. Polițiștii din Târgu Jiu au depistat-o, sâmbătă, în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, polițiștii din  Bumbești Jiu au identificat, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Lăzărești, având o concentrație de 0,43 mg/l in aerul pur expirat.

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliției Rurală Novaci au depistat în trafic, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ675 C Roșia de Amaradia, având o concentrație de 0,60 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat duminică, în trafic, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Peștișani având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele acestora, polițiștii gorjeni au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 4,350

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: