Eveniment

Autorul accidentului mortal de la Prefectură a fost reținut

Șoferul de 47 de ani, din Târgu Jiu, care a ucis duminică o femeie pe trecerea de pietoni, a fost reținut pentru 24 de ore.

"În continuarea cercetărilor, la data de 20 martie, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului, polițiștii procedând la introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a comunicat IPJ Gorj. 

Bărbatul s-a urcat băut la volan și a lovit două persoane, soț și soție. Femeia a murit pe loc, iar bărbatul este în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc pe Bulevardul "Constantin Brâncuși", în spatele Prefecturii Gorj. 

Șoferul, inspector superior în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare, avea o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Martor la accident a fost și un polițist local, Alin Popescu, care a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajelor de ambulanță. “Colegul nostru nu a ezitat nicio secundă în a acorda primele îngrijiri victimelor rănite, împreună cu un alt cetățean care fusese, la rândul lui, martor la cele întâmplate”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Din păcate, pentru femeia de 57 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Vizualizări: 5,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: