Social

Investiții importante în comuna Runcu

Investiții în fiecare sat al comunei. Se întâmplă asta în localitatea Runcu din județul Gorj, acolo unde, în momentul de față sunt nu mai puțin de 12 proiecte în execuție. Banii pentru realizarea obiectivelor au fost accesați prin programe europene sau naționale, însă sume importante din bugetul local sunt ele direcționate spre segmentul de investiții.

 

Proiectele pe care administrația locală din comuna Runcu le are în desfășurare acoperă aproape toate segmentele, de la infrastructura rutieră, până la reabilitarea școlilor și a căminului cultural.

„În acest moment am început proiectul de reabilitare a unor străzi din satele Runcu, Răchiță, Bîltișoara, Bîlta și Valea Mare. Lucrăm și la construirea unei școli în satul Valea Mare și la construirea unei săli de sport în satul Bîlta. Construim și o capelă la Parohia Valea Mare. Lucrăm și la execuția parcului de joacă pentru copii, în satul Bîltișoara. Am obținut finanțarea pentru construirea unor panouri solare în satul Dobrița. Am finalizat execuția la reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii din satul Bîlta, proiect finanțat prin PNRR. În curând ne vom apuca de reabilitarea, modernizarea și extinderea Căminului Cultural din satul Runcu. Sunt vreo 12 proiecte pe care le avem în execuție” a declarat Adi Câmpeanu, primarul comunei Runcu. 

 

Vizualizări: 1,261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: