Actualitate

Investiție de 1.5 milioane euro pentru deschiderea resturantului McDonald's la Târgu Jiu

Restaurantul McDonald's va fi amenajat pe strada Termocentralei din Târgu Jiu, în apropierea Shopping City Târgu Jiu, pe un teren în suprafață de 2780 mp. Intenția investitorului este de a construi restaurantul până în luna decembrie. 

Societatea Stralis Com SRL este proprietara terenului pe care va fi construit, care se ocupă de obținerea documentelor necesare în vedere începerii lucrărilor. Firma respectivă a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Gorj solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru investiția care prevede construirea restaurantului, care va fi unul de tip drive, amenajarea unui loc de joacă și de spații verzi, dar și înființarea a 24 de locuri de parcare, din care 2 locuri vor fi prevăzute cu stație de încărcare electrică. 

”Beneficiarul, S.C. STRALIS COM S.R.L., a încheiat cu S.C. PREMIER
RESTAURANTS ROMANIA S.R.L. promisiunea bilaterală de constituire a unui drept de superficie prin care S.C. PREMIER RESTAURANTS ROMANIA S.R.L. va realiza o clădire de 394,60 mp cu funcțiunea de restaurant tip drive realizată după standardele McDonald’s și amenajările specifice (circulații auto și pietonale, locuri de parcare, alei pietonale, etc...) pe suprafața imobilul din Județul Gorj, Muncipiul Targu Jiu, Strada Termocentralei, Nr. 17A/17C”, se arată în memoriul de prezentare. 

Investiția se ridică la 1.5 milioane de euro. ”Motivele care au determinat demararea acestei investiții au la bază considerente de ordin tehnic și economic. Prin intermediul investiției ce se va realiza se așteaptă creșterea ofertei de consum pe plan local. Necesitatea și oportunitatea realizării investiției decurge și din tendințele înregistrate pe piața națională și internațională”, se mai arată în document. 

Accesul la restaurant se va putea face atât din strada Termocentralei, cât și din strada Muncii. Mc.Donald's va avea funcțiunea de alimentație publică în sistem fast-food cu locuri la mese, dar și în sistem Mc. Drive, cu servire prin ghișeu exterior, direct la portiera mașinii.

Vizualizări: 12,992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: