Ultima oră

Întârzieri ale trenurilor de la Craiova și Filiași

CFR a anunțat vineri  seară întârzieri în circulaţia trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiaşi, din cauza unor probleme la alimentarea cu energie

Din cauza unor probleme la alimentarea cu energie trenurile care au circulat spre și dinspre Craiova și Filiași au avut probleme vineri noaptea iar situația ar putea continua și sâmbătă, după cum a anunțat CFR. ”Ca urmare a unor probleme la infrastructura feroviară în alimentarea cu energie electrică între haltele Işalniţa – Coţofeni, se înregistrează întârzieri în circulaţia trenurilor spre/dinspre Craiova – Filiaşi”, a anunțat vineri seară, CFR.

Sursa citată a precizat că, până la remedierea deranjamentului de către echipele de intervenţie ale CFR SA, trenurile care tranzitau zona afectată au staţionat, situația nefiind încă remediată.

”Având în vedere că sunt fluctuaţii în alimentarea cu energie electrică sunt posibile şi alte întârzieri, iar circulaţia feroviară se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, a mai transmis compania.

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: