Social

Înfrângere dramatică pentru FCU Craiova în Giulești

CU Craiova a deschis scorul în Giulești, în minutul 25, când Albu l-a învins pe Moldovan cu un șut la vinclu. Rapid a restabilit egalitatea abia pe finalul primei reprie, după o fază frumoasă în apropierea careului lui Gurău, Krasniqi a șutat de la marginea careului și l-a învins pe portarul oltenilor.

Spectacolul a continuat și după pauză, iar elevii lui Giovanni Costantino au marcat două goluri fulger. Mai întâi, în minutul 51, Baeten a înscris după o pasă superbă a lui Bauza, iar, mai apoi, în minutul 56, Blidar a ajuns la un balon în careu și l-a învins pe Moldovan. În minutul 68, Lacroix a atins mingea cu mâna în careu, iar Horațiu Feșnic a dictat penalty, după ce partida a fost întreruptă nu mai puțin de șase minute. Rrahmani a fost el care a reușit să transfere penalty-ul. În minutul 81, egalitatea a fost restabilită după un șut al lui Onea și o respingere greșită a lui Gurău. Rapidiștii au dat lovitura pe final, în minutul 90+4, când Burmaz a înscris un gol superb cu capul.

Adrian Mititelu, credit pentru Giovanni Costantino. ”Rămân consecvent, schimbări eronate”

”Costantino este un om care muncește ,însă în seară asta a comis o grav,sper să aibă măcar capacitatea să înțeleagă asta,toți greșim,nimeni nu este perfect,important este să realizăm atunci când o facem! Lipsa lui de experință ,mi am asumat o la momentul angajări, sper totuși că pe viitor să numai existe erori atît de mari. Deocamdată ,nu se pune problema demiterii, are un contract clar până în vara,și nu este cazul să inflamam lucrurile și mai mult. Declarațiile mele,date la cald după terminarea partidei,au avut o doză mare de patimă specifică unor astfel de momente frustrante”.

 

 

Vizualizări: 294

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: