Eveniment

Infracțiuni în traficul rutier sancționate de polițiștii gorjeni

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din municipiul Motru s-a ales cu dosar penal după ce vineri a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic, în timp ce se plimba pe strada Macului din municipiu. 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. ”În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 

Și un bărbat de 46 de ani din comuna Bolboși este cercetat penal. Joi, acesta a fost oprit în trafic de polițiștii din Turceni, în timp ce conducea un autoturism, cu care tracta o remorcă, pe drumul județean DJ 673 Turceni. În urma verificărilor, oamenii legii au constat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. 

                                                                                                                                     

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: