Diaspora

INCREDIBIL: Mort plimbat cu tramvaiul timp de 6 ore

Un bărbat de 64 de ani a făcut atac de cord în tramvaiul cu care mergea la serviciu. Din păcate, acesta a mai "călătorit" cu tramvaiul timp de șase ore după deces, fără ca trupul neînsuflețit al acestuia să fie observat de vreunul dintre călători.

Întâmplarea a avut loc în Zurich, cel mai mare oraș din Elveția. Bărbatul era croitor de profesie și s-a urcat în tramvai la ora 06:20 dimineața. S-a așezat pe scaunul tramvaiului pentru călătoria de aproximativ 20 de minute ce urma să îl ducă în centrul orașului, unde se află casa de modă la care era angajat. Pentru faptul că a întârziat la muncă 10 minute, un coleg i-a anunțat fiul, deoarece bărbatul decedat nu întârziase niciodată în ultimii 40 de ani.

În jurul prânzului, la ora 13:15, o asistentă aflată în tramvai a observat că era ceva în neregulă cu bărbatul. Femeia a atras atenția șoferului, care a chemat de urgență ambulanța. Tramvaiul a efectuat 4 curse complete și peste 1000 de persoane s-au urcat și au coborât, fără a observa că un bărbat era mort în tramvai.

Fiul bărbatului decedat a fost șocat de cele întâmplate cu tatăl său, dar și de atitudinea călătorilor. „Ignoranța oamenilor mă șochează”, a spus acesta. „Oamenii sunt preocupați prea mult de ei înșiși și nici măcar nu observă ce se întâmplă în jurul lor”, a adăugat el.

Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: