Eveniment

Dosare penale pentru doi șoferi

Doi șoferi din Gorj s-au ales cu dosare penale. Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Motru, a fost oprit astăzi în trafic în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din localitatea Drăgotești. 

La solicitarea polițiștilor de a se supune testării cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat atât testarea, cât și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Ieri, tot polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat în flagrant delict un bărbat de 36 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce conducea pe DJ 671 B Valea Bisericii, un tractor care tracta o remorcă neînmatriculată sau neînregistrată și fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a intocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducre pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 1,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: