Eveniment

Cât costă biletul la Campionatul Național de Drift Transalpina!

Se apropie debutul etapei a treia a Campionatului Național de Drift Transalpina,  organizatorii anunțând spectatorii care vor fi costurile biletelor. 

Campionatul Național de Drift se desfășoară de câțiva ani pe Transalpina dar, în premieră, organizatorii au anunțat că accesul spectatorilor nu va mai fi gratuit. Prețurile biletelor vor fi de 50 de lei pentru o zi și 75 de lei pentru cei care vor să urmărească probele din ambele zile de concurs.

„Nu rata o etapă cu atitudine la altitudine! Te așteptăm într-un cadru pitoresc cu zeci de mii de cai putere, 40+ mașini de competiție, 40+ piloți din 6 țări, street food, cea mai tare muzică, ecrane led, pentru a nu rata niciun moment din spectaculoasa bătălie a cailor putere, adrenalină, emoții și o atmosferă de neuitat!  Biletele de acces la eveniment sunt disponibile online la https://rodrift.ro sau direct de la porțile de acces ale circuitului

Cazare găsiți în unitățile turistice din Novaci sau Rânca cu gazde deosebit de primitoare și o gastronomie locală delicioasă! 

Ambele localități sunt la o distanță aproximativ egală de circuitul nostru. Intrarea e gratuită pentru copii cu vârsta de maxim 10 ani. Acest bilet nu este nominal, dar se invalidează în urma unei singure intrări per zi la eveniment", au anunțat organizatorii Campionatului Național de Drift Transalpina.

Întrecerile se desfășoară în acest weekend, sâmbătă și duminică, pe Drumul National 67C, între Novaci și Rânca. 

Pe acest drum sunt anunțate restricții de circulație între orele 8-13, respectiv 14 - 20.

Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: