Eveniment

Șoferi cu probleme

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au identificat ieri în trafic un bărbat de 64 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 Turceni.

 

“Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub infuența băuturilor alcoolice”, a comunicat IPJ Gorj.

Și un șofer de 18 ani s-a ales cu dosar penal, astăzi, fiind prins conducând un autoturism pe strada Trandafirilor, din orașul Târgu-Cărbunești, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, s-a intocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducre pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea,  polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat ieri în trafic un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Constantin Brâncuși, din localitatea de domiciliu, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Tot la aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat în flagrant delict, un tânăr de 22 de ani, din comuna Negomir, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Broșteni, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: