Eveniment

Inconștiență la volan! Beți și fără permis, la plimbare mașina 

Un bărbat de 36 de ani din comuna din comuna Isverna, județul Mehedinți, a dat dovadă de inconștiență după ce, joi, s-a urcat la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere și, în plus, era și beat.

Mehedințeanul imprudent a fost depistat de polițiști, în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Minerului, din municipiul Motru, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a transmis IPJ Gorj. 

Tot joi, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au depistat, în trafic, un bărbat de 53 ani din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 673A Mătăsari. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 3,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: