Eveniment

Incendiu în Târgu Jiu: Trei echipaje de pompieri au fost mobilizate!

Pompierii gorjeni au fost solicitați în noaptea de marți spre miercuri să stingă un incediu izbucnit în centrul municipiului Târgu Jiu. Flăcările au mistuit un unul din chioșcurile în care se comercializează flori. 

„Este un incendiu izbucnit la un chioșc de flori de pe strada Unirii din municipiul Tg-Jiu. Din fericire, pana in acest moment nu sunt identificate victime! La fata locului se intervine cu 3 autospecialele lucru cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Actualizare:

"La data de 26 martie 2024, în jurul orei 23:20, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu izbucnit la mai multe chioșcuri de flori amplasate pe strada Unirii din municipiul Tg-Jiu.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, echipajele de intervenție constatând că incendiul se manifesta generalizat la șase chioșcuri cu posibilitate de propagare și mari degajări de fum.

S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, evitându-se propagarea incendiului la alți operatori econonici sau la blocurile aflate în imediata apropiere.

Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor. 

Au ars șase chioșcuri de flori, iar alte două au fost afectate partial, cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit electric."

Vizualizări: 2,621

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: