Social

Încă o performanță la grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu 

Baschetbaliştii juniori Under 13 ani ai CSM Târgu Jiu, pregătiţi de antrenorul Carlos Popescu s-au calificat la Turneul Final GV-B și sunt printre cele mai bune 16 echipe din țară.

Echipa de baschet juniori Under 13 ani, masculin, a CSM Târgu Jiu a înregistrat două victorii în turneul de la Constanţa şi s-a calificat la Turneul Final Grupa Valoare B. 

Echipa pregătită de Carlos Popescu a trecut la acest ultim turneu de Cuza Pirates Brăila, scor 48-41 iar în derby-ul Grupei a 4-a, a trecut de CSU Sibiu, scor 60-44. Cu cele două victorii obţinute la malul mării, tinerii baschetbalişti gorjeni au terminat grupa pe locul 2 şi s-au calificat între cele mai bune 16 echipe din ţară în Grupa B Valorică.

În faza a 3-a a campionatului, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 4 alături de formațiile CS Stomart Iași, CS Cuza Pirates Brăila, ACS Wolfpack București, ABC-CSU Sibiu și ACS Cormoran Constanța. CSM Târgu Jiu a înregistrat 4 victorii în această grupă, pe parcursul a două turnee. Singura înfrângere a fost în faţa echipei Stomart Iaşi, formaţia care a şi câştigat grupa.  

CSM Târgu Jiu: Tudor Crîngulescu, Luca Pop Manta, Matei Scornea, Vladimir Gugea, Radu Puiu, Dorel Sandu, Darius Savu, Andrei Popescu, Rareş Staicu, Ciobanu Rareş, Horia Sgondea. Antrenor: Carlos Popescu.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: