antiVirale

În vacanța de 1 Mai se va putea schia

Mulți oameni se gândesc la un picnic sau un grătar în vacanța de 1 Mai dar după cum se prezintă vremea vor putea merge în continuare la schi.  

Pentru mini-vacanța de 1 mai se anunță ploi și temperaturi mai scăzute decât normalul acestei perioade iar la munte ninsori care vor permite în continuare să se schieze. 

Prognoza actualizată vineri de ANM arată că temperaturile în săptămâna următoare vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă în toată România. Temperaturile medii la câmpie vor fi de 11-12 grade Celsius, iar la munte de numai 6-8 grade Celsius iar cel mai rece va fi în vest și nord-vest.

Sunt anunțate precipitații în săptămâna de dinainte de 1 mai în toate zonele, dar mai ales în sud-est. Și după 1 mai o să fie destul de răcoare. Cei cărora le place mult iarna vor avea motive de bucurie pentru că va fi, probabil, ultimul weekend în care se mai poate schia în masivul Postăvarul. Se poate schia în continuare și la Sinaia dar și la Rânca unde este încă zăpadă iar administratorii pârtiilor sunt optimiști și spun că se va schia și de 1 mai.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: