La modă

Ilinca și Niculescu au inaugurat Medical One. Ce aduce nou la Târgu Jiu!

Omul de afaceri Ilie Ilinca și medicul Bogdan Niculescu au inaugurat luni, la Târgu Jiu, clinica medicală Medical One. O clinică ce își propune să devină nr. 1 la nivelul județului Gorj, care oferă consultații pe 30 de specialități, cu medici din județ și din afară. 

Ilie Ilinca este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din regiune, iar Bogdan Niculescu unul dintre cei mai buni medici. Din această combinație nu avea cum să nu iasă un proiect de succes, mai ales că, atunci când a fost vorba de achiziționarea de echipamente medicale, medicul a propus tot ceea ce este mai performant la ora actuală, iar omul de afaceri nu a zis “nu”.

“Încă de la început m-am gândit că cea mai potrivită activitate pentru această clădire este o clinică medicală, dar nu aș fi intrat niciodată într-un astfel de proiect dacă nu l-aș fi avut alături pe medicul Bogdan Niculescu, un medic foarte bun și care are o energie fantastică”, a spus Ilie Ilinca. Sediul clinicii este pe str. Geneva, în spatele BCR. “Ne dorim să dezvoltăm un centru medical cu adevărat performant pentru cetățenii județului Gorj”, a mai punctat omul de afaceri.

Medicul Niculescu a spus că gorjenii vor găsi aici aparatură care nu este la spital. “Am achiziționat un computer tomograf dintre cele mai performante la momentul actual, face toate tipurile de investigații, de la angiografie până la CT coronarian. O parte dintre investigații nu se făceau până acum la nivelul județului Gorj, cred că se fac la Craiova și sigur la București, Timișoara”, a spus Bogdan Niculescu, subliniind faptul că noua clinică nu își propune să fie o concurență pentru spitalul public, ci să vină în completare.

Clinica privată va intra în contract cu Casa de Sănătate la vară. “De la 1 iulie vom avea contract cu Casa Asigurărilor de Sănătate, atunci este noua perioadă de contractare, noi am făcut deja toate demersurile, am depus actele și cu siguranță vom avea un contract cu Casa. Din păcate, Casa nu oferă fonduri nelimitate, plafonul este destul de mic, ca peste tot în România”, a explicat Bogdan Niculescu. 

Aici vor oferi consultații atât medici din Gorj, cât și de la Craiova sau București. “Avem 30 de specialități, nu toți medicii o să fie cu program zilnic, pentru că unii care vin de la Craiova, alții de la București, poate vor veni la o săptămână sau la două săptămâni. Din oraș lucrăm cu medici relativ tineri, cunoscuți, am avut o surpriză plăcută, prețul pe care ni l-au dat pentru consultație a fost unul foarte mic, nu au venit pentru bani, vin să facă medicină și să ajute oamenii”, a mai spus medicul.

Ceea ce vedem acum este doar un început, pentru că vor urma investiții importante în următorii ani. “Scopul nostru este să trecem mai mult pe parte clinică, decât pe parte imagistică, să facem una - două săli de operație, un ATI nu foarte mare, după care să facem câteva saloane pentru internări de zi sau chiar pentru internări continue. Dar, asta va fi în timp, probabil că într-un an - doi, durează și avizele”, a mai spus medicul Niculescu.

Bogdan Niculescu este ortoped la spitalul din Târgu Jiu, dar nu exclude ca, la un moment dat, să rămână doar în zona privată, pentru a putea duce proiectul acolo unde și-a propus.

Pacienţii pot beneficia de peste 30 de specialități clinice și imagistice – Neurochirugie, Chirurgie plastică, Chirurgie generală, Ortopedie-Traumatologie, Obstetrică-Ginecolgie, Oftalmologie, ORL, Analize medicale, Kinetoterapie, Tomografie computerizată, Radiologie digitală, Ecografie generală, Urologie, Chirurgie pediatrică, Ortopedie pediatrică, Chirurgie cardiovasculară, Chirurgie toracică, Chirurgie vasculară, Cardiologie, Neurologie, Gastroenterologie, Nefrologie, Pneumologie, Endocrinologie, Alergologie, Diabet zaharat, Medicină internă, Dermatologie, Pediatrie, Oncologie medicală, Psihiatrie, Reumatologie, Balneologie și Hematologie.

 

Vizualizări: 23,631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: