La modă

Ce salariu spune că are Corina Caragea de la Pro Tv

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV autohtone este Corina Caragea de la Știrile sportive ale celor de la Pro Tv.

Vedeta le-a răspuns  recent ironic fanilor la întrebarea referitoare la salariul său în cadrul unui videoclip postat în mediul online. Întrebată de internauți câți bani câștigă de își permite așa de multe vacanțe, Corina a răspuns: „Un milion de dolari pe lună”. Evident, răspunsul prezentatoarei TV a fost unul ironic pentru că Pro Tv nu este un post care să își permită astfel de salarii.

Nu cu mult timp în urmă, vedeta de la pupitrul știrilor sportive a dezvăluit pe ce își cheltuie banii. Conform spuselor sale, banii se duc, în mare parte, pe călătorii, însă nu îi pare rău după ei. Ba chiar mai mult de atât, Corina Caragea susține că mai are multe destinații în care ar vrea să ajungă.

La începutul lui 2023, frumoasa brunetă a fost în Bali, destinație în care a petrecut nu mai puțin de 10 zile. „Călătoriile sunt cele care îmi consumă toți banii și nu îmi pare rău. Nu trag linie, mai bine așa. Am o listă lungă de destinații în care nu am ajuns”, a mărturisit Corina.

De curând, vedeta de la Pro TV a mai mărturisit că își dorește foarte mult să ajungă în destinații precum: America de Sud, Australia și Africa de Sud. Cu toate acestea, Corina are și locuri pe care ar vrea să le reviziteze, cum ar fi New York și Hawaii.

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: