Ultima oră

Handbalistele vor să scrie istorie în Cupa României

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au ocazia să scrie istorie în Cupa României, acolo unde pot intra în Final 4 din postura de echipă nou-promovată. 

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu se pregătește să scrie o nouă pagină importantă în istoria clubului. Handbalistele vor să intre în Final 4-ul Cupei României după meciul de joi cu Dacia Mioveni și par să aibă toate șansele pornind ca favorite la acest joc.

CSM Târgu Jiu va juca joi, la Sala Sporturilor, cu Dacia Mioveni, în sferturile de finală ale competiției. 

Cele patru partide care vor decide echipele calificate în Final Four sunt: CSM Târgu Jiu – Dacia Mioveni, CSM București – CSM Slatina, CSM Corona Brașov- Dunărea Brăila și CSU Știința București – Gloria Bistrița-Năsăud. Meciurile se dispută într-o singură manșă, joi, 9 martie, pe terenul primelor echipe. 

Gorjencele au două victorii în acest sezon împotriva echipei din Mioveni, în campionat, unde CSM Târgu Jiu s-a impus, pe teren propriu, scor 27-25 și în deplasare cu 27-23.  

Fanii echipei sunt așteptați în număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a susține echipa, joi, 9 martie, de la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: