antiVirale

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu scriu istorie

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au reușit joi seara, în premieră, calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. 

Calificate în optimile de finală din Cupa României Râureni, jucătoarele pregătite de Liviu Andrieș au reușit o surpriză în fața unei echipe mult mai experimentate și cu meciuri în cupele europene.

În fața unei săli aproape pline și susținute de aproximativ 1000 de fani, jucătoarele din Târgu Jiu au trecut de CS Măgura Cisnădie, scor 27-24, la pauză 14-13, și vor juca astfel în sferturile de finală ale competiției.

Astfel, după promovarea istorică și parcursul excelent din acest prin sezon din Liga Florilor, echipa nou promovată din Târgu Jiu scrie istorie și în Cupa României, fiind acum printre cele mai bune opt echipe din competiție.  CSM Târgu Jiu va juca, în premieră, în sferturile de finală ale Cupei României.

Gorjeanca Angela Pușcaș, convocată recent la echipa națională, a fost aplaudată de publicul prezent la sală, care i-a transmis astfel un mesaj de susținere pentru viitoarele partide în tricoul naționalei.  Pușcaș a fost și cea mai bună jucătoare din teren a echipei gazdă, remarcabilă fiind și prestația portarului Ekaterina Dzhukeva.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: