Actualitate

Care sunt obiectivele lui Istrate în fruntea ISJ Gorj

Proaspăt instalat în funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Mihai Istrate, a anunțat deja care sunt principalele obiective pe care și le-a propus în această poziție. Fostul subprefect vrea să pună accent pe digitalizare și inovare, dar și pe un mediu școlar cât mai sigur pentru elevi. Istrate a înlocuit-o în funcție pe Marcela Mrejeru. 

„În mandatul meu, voi urmări câteva direcții principale. 

Inovare și digitalizare: Este esențial să integrăm tehnologia în procesul educațional, nu doar pentru a îmbunătăți accesul la resurse educaționale, ci și pentru a face învățarea mai interactivă și atractivă pentru elevi.

Dezvoltare profesională continuă pentru cadrele didactice: Profesorii sunt coloana vertebrală a sistemului de educație, iar investiția în formarea lor continuă este investiția în viitorul educației noastre.

Sănătatea și bunăstarea elevilor: Vom lucra pentru a asigura un mediu școlar sigur și încurajator, unde fiecare elev poate excela fără a fi limitat de condiții socio-economice sau de sănătate.

Parteneriate comunitare și internaționale: Vom căuta să creăm și să întărim parteneriatele cu alte instituții educaționale și organizații, atât la nivel național, cât și internațional, pentru a deschide noi oportunități pentru elevii noștri.

Incluziune și acces egal la educație: Este imperativ să ne asigurăm că fiecare copil, indiferent de condiția socială, are acces la o educație de calitate, care să-i ofere instrumentele necesare pentru a reuși în viață”, a anunțat Istrate.

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: