Politică

Investiții de anvergură în 2024, în Gorj

Anul 2024 se anunță a fi anul marilor proiecte în județul Gorj. Deputatul Mihai Weber anunță că, la anul, vor începe lucrările la noul spital ce va prinde contur în zona spitalului 700 și va fi deschis, de asemenea, șantierul pentru drumul expres Târgu Jiu – Craiova.

Sunt două investiții de anvergură pentru care Guvernul va aloca fonduri, anul viitor. „O să fie investiții noi. Vorbim și despre investiția pe care o așteptăm de foarte multă vreme pentru că noi, gorjenii, am fost vitregiți la a avea acces la servicii medicale. Vorbesc de construirea acelui spital în strada Progresului, în zona Spitalului 700. Trebuie să înceapă construcția lui în 2024. Va fi demarată această investiție de anvergură”, a anunțat Mihai Weber.

Un alt proiect important și așteptat nu doar de gorjeni este drumul expres Târgu Jiu – Craiova. Va fi un drum construit de la zero. Va fi în regim de drum expres, de mare viteză, de la Târgu Jiu la Filiași. De acolo, va fi autostradă până la Craiova.

„Ne aduce și acea alternativă la zona monoindustrială în care trăim. Un drum de mare viteză, drumul expres care a ajuns în faza finală. S-a terminat cu partea de mediu, etapă care durează cel mai mult și s-a stabilit exact numărul de tronsoane și lungimea acestui drum. Sunt lucruri extrem de importante și pe care gorjenii le așteaptă”, a mai punctat deputatul Mihai Weber.

Vizualizări: 1,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: