Politică

Vîlceanu vorbește despre viitorul său în politică. Deputatul își anunță plecarea din PNL

Dan Vîlceanu, fostul președinte al Partidului Național Liberal Gorj, pare tot mai hotărât să părăsească formațiunea politică. Deputatul spune că mai așteaptă o lună, două să vadă dacă liberalii vor pleca din Coaliția cu social democrații, iar în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, atunci va merge către un alt partid politic. Vîlceanu nu a dorit să spună dacă va merge în PMP sau în USR, însă a anunțat că se va regăsi pe listele Polului de Dreapta, alianță formată din Forța Dreptei, Mișcarea Populară și USR.

„Rămân în zona de dreapta. Dacă luna asta ori luna viitoare partidul ar putea să rupă această Coaliție, aș rămâne. Dacă nu, nu! Evident că o să mă reorientez. Către Polul de Dreapta! Înțeleg că se va face. Rămâne de văzut în ce partid. Nu am avut discuții până acum, însă o să vă anunț. Prin apariția acestui Pol de Dreapta am și eu posibilitatea să rămân în această zonă”, a spus deputatul de Gorj, Dan Vîlceanu.

Vîlceanu a căzut în dizgrația liderilor de la centru alături de colegul său din Gorj, Gheorghe Pecingină. Acest lucru i-a fost fatal deputatului care a pierdut frâiele organizației județene a liberalilor în defavoarea lui Ion Iordache, cel pe care Vîlceanu l-a pus pe listele partidului la alegerile parlamentare din 2020. 

 

Vizualizări: 1,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: