Social

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au revenit la antrenamente

Jucătoarele de la CSM Târgu Jiu au reluat antrenamentele, după o vacanță de două săptămâni, primită după calificarea în Grupele EHF European League. Handbalistele vor efectua o perioadă de pregătire fizică, pentru reacomodare la efort. Antrenorul Liviu Andrieș a pregătit o perioadă de antrenamente în aer liber, pe pista Stadionului Municipal „Constantina Diță“.

Până la sfârșitul anului gruparea gorjeană mai are de disputat un singur meci, pe 30 decembrie, în compania campioanei CSM București.

Anul următor echipa va avea un program extrem de dificil, cu meciuri din trei în trei zile, fiind angrenată în trei competiții: EHF European League, Liga Florilor și Cupa României. Primul meci de anul viitor va avea loc pe 6 ianuarie, în Ungaria, în compania formației Motherson Mosonmagyarovari KC.

Dan Ilieș, șef serviciu CSM Târgu Jiu: „Trebuie să strângem rândurile. Urmează să ne întâlnim cu antrenorii și să demarăm un program, să vedem cum va fi cel mai bine pentru noi. Faptul îmbucurător este că vom avea trei meciuri pe teren propriu, în fața propriilor suporteri, un moment de bucurie. Rămâne de văzut cum vom reuși să gestionăm aceste partide și, foarte important pentru noi, rămâne de văzut cum vom gestiona și partidele din campionat. Noi suntem o echipă cu un lot nu foarte numeros și aici cred că trebuie să mai umblăm puțin“.

 

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: