Social

Oraș împodobit de voluntari. Galerie foto!

Acțiune inedită a voluntarilor novăceni. Ei „au îmbrăcat” orașul în straie de sărbătoare. Spațiile verzi au fost împodobite cu decorațiuni realizate de tinerii implicați în acest proiect, numit Novaci-oraș magic. 

Rezultatele sunt o bucurie pentru toți cei care ajung în orașul Novaci. 

"Voluntarii novăceni, iubitori și cu mult respect pentru copii, după multe ore de muncă în atelierele lui Moș Crăciun, acasă sau pe teren, oferă copiilor din Novaci, drept cadou de Moș Nicolae, aranjamentele pentru sărbătorile de iarnă, realizate în spațiile verzi din oraș. Astăzi s-a finalizat prima parte a proiectului "Novaci- orasul Magic, partea de magie adevărată fiind oferită copiilor și tuturor novăcenilor în ziua de 17 decembrie 2023", a declarat Elena Basarabă, coordonatoarea acțiunilor de voluntariat.

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, a mulțumit voluntarilor pentru ajutorul prețios oferit primăriei în condiții de austeritate și a ținut să informeze cetățenii că vineri, 8 decembrie 2023, la ora 18.00, novăcenii sunt invitați la un pahar de vin fiert, în Parcul Brezulescu, cu ocazia aprinderii iluminatului festiv. 

 

 

 

 

Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: