Social

Gorjul a avut șase cazuri de Covid în două săptămâni

Autoritățile mențin o serie de restricții, mai ales în organizarea unor evenimente, deși nu mai sunt cazuri de infectări decât izolate.

La nivelul județului Gorj, au fost doar șase infectări în ultimele două săptămâni, adică mai puțin de una la două zile. Au fost două cazuri la Turburea și câte unul la Târgu Jiu, Licurici, Stănești și Telești. Repet, în două săptămâni.

Sunt zeci de localități în Gorj unde nu a mai fost niciun caz de Covid de câteva luni. Cu toate acestea, primarii nu au voie să organizeze serbări câmpenești decât pentru cei vaccinați, iar nunțile și botezurile se fac cu restricții.

Restricții sunt impuse mai mult pentru a constrânge oamenii să se vaccineze, dar tot degeaba. În ultimele 24 de ore au fost administrate mai puțin de 400 de doze în Gorj, cele mai multe la rapel. Cei mai mulți se vaccinează pentru că vor să plece din țară, la muncă sau în vacanță.

Și la nivel național este aceeași situație, fiind 50 de infectări noi în 24 de ore, semn că nu mai există transmitere comunitară.

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: