Social

“Părinți salvatori”, curs gratuit la o grădiniță din Târgu Jiu

Părinții din Gorj au șansa de a merge gratuit la un curs în care să învețe cum să își salveze copiii dacă sunt în pericol. Părinții trebuie să știe ce să facă dacă cel mic de îneacă, de exemplu.

Cursul “Părinți salvatori” va avea loc pe 26 și 27 iunie, o grupă de la ora 09:00 si o altă grupă de la 16:00, fiind în parteneriat cu Gradinita Teddy.

Cursul este destinat tuturor persoanelor adulte, nu doar părinților.

Orice copil poate să fie în pericol dacă se îneacă fie cu un obiect mic pe care îl bagă în gură, fie cu apă, ceai, salivă, vomă sau mâncare.

Locurile sunt limitate 25 de persoane, iar cursul durează câteva ore.

“Pentru a putea ține evidența înscrierilor, se va trimite mesaj DOAR prin Whatsapp la 0765.159.139 cu Numele + Data + Ora (ex. Popa Vasile, 26 iunie, ora 09.00). Dacă în continuare vor exista persoane interesate, vom organiza o nouă sesiune (sau câte vor fi necesare) și vom anunța programul ulterior”, transmit organizatorii.

Până acum, peste 25.000 de părinți din România au urmat cursurile. “Pentru că nu costă nimic să salvezi o viață, nici noi, Părinți Salvatori, nu percepem taxă de înscriere la cursurile pe care le organizăm. Este atât de important acest proiect pentru noi, încât dorim să ajungem acolo unde este cu adevărat nevoie de noi, la acele persoane care, din păcate, nu-și permit să plătească sute de lei pentru un curs de prim-ajutor”, au mai transmis inițiatorii.

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: