Social

Operator nou de salubritate în 36 de localități din Gorj

BCA VIO Service SRL va asigura începând de luni, 14 iunie, serviciul de salubritate în 35 de comune din Gorj și în orașul Rovinari, după retragerea din județ a firmei Supercom.

Anunțul a fost făsut de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor Publice de Salubrizare „ADIS” Gorj.

Taxa de salubrizare va rămâne de 16 lei/ lună/ gospodărie cu TVA. Cei 60 de salariați ai Supercom din Gorj pot fi preluați de noul operator.

„În urma notificării transmise de către operatorul SC Supercom SA, conducerea „ADIS” Gorj, mandatată de către Adunarea Generală a asociației, dar și de către Consiliul Director, a cerut oferte de la mai mulți operatori de salubrizare din România, printre care SC Brai Cata SRL, SC Iridex Group Salubrizare SRL și SC BCA VIO SERVICE SRL. În urma analizei ofertelor primite firma SC BCA VIO SERVICE SRL va asigura prestarea serviciului de salubrizare, până la finalizarea procedurii de licitație organizată de către „ADIS” Gorj“, a transmis ADIS.

Supercom ar fi plecat după ce nu a reușit să convingă consiliile locale să aprobe o dublare a tarifelor pe perioada în care deșeurile au fost duse la Mehedinți. Depozitul de la Târgu Jiu a fost închis de câteva luni, dar sunt premise că va fi redeschis chiar în această lună.

Vizualizări: 6,815

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: