Eveniment

Gorjean reținut pentru cinci infracțiuni rutiere

Un tânăr din comuna gorjeană Stoina a fost reținut ieri pentru 24 de ore de polițiștii din Craiova. Acesta este acuzat de trei infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și două infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pe 7 iulie 2022, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe tânărul de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Dacia din municipiu. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta are dreptul suspendat de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pe 7 februarie, ora 22.23, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova l-au depistat pe gorjean în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și de această dată, s-a stabilit faptul că tânărul avea dreptul suspendat de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pe 2 mai, ora 20.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat din nou în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlteni.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că tânărul are dreptul suspendat de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Gorjeanul a fost reținut și va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Vizualizări: 1,036

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: