Eveniment

Profesor reținut pentru proxenetism

Un profesor de sport de la Liceul de Artă „Marin Sorescu” din Craiova a fost reţinut ieri de poliţiştii doljeni pentru proxenetism. Bărbatul de 35 de ani apela la metoda „lover boy”, pentru a atrage fete pe care apoi le trimitea la prostituţie.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reţinut miercuri, 3 mai, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată (patru acte materiale). În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2013 – 2017, folosindu-se de metoda „lover boy” şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia. Sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, au fost însușite de bărbat“, potrivit IPJ Dolj.

Poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţa profesorului de sport care a a fost reţinut pentru 24 de ore. „În dimineaţa zilei de 3 mai a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, în municipiul Craiova. Cu această ocazie au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism în formă continuată (patru acte materiale)”, au mai anunțat polițiștii.

Cosmin Marcea este cadru didactic suplinitor și are contract de muncă pe perioadă determinată.

Vizualizări: 1,953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: