Eveniment

Gorjean prins cu o cantitate mare de pastile

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj, au organizat o acțiune de prindere, în flagrant delict, în municipiul Târgu Jiu, a unui bărbat, care ar fi predat unui angajat al unei societăți de transport internațional două cutii. Pentru că în cutii erau droguri, gorjeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul ar fi preluat, deținut și transportat drogurile de risc din orașul Târgu Cărbunești în municipiului Târgu Jiu, unde ar fi fost încărcate într-un autocar cu destinația Norvegia.

 

 

”În cutiile respective, se aflau mai multe blistere cu comprimate ce conțineau ca substanță activă Clonazepam (17.470 de bucăți) și altele, ce conțineau ca substanță activă Alprazolam (106.065 de bucăți), bunuri cu o valoare de piață de aproximativ 600.000 de euro.


Totodată, în urma constatării infracțiunii flagrante, au fost descoperiți și ridicați 1.500 de euro, 1.950 de lei, dar și două terminale mobile”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Vizualizări: 4,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: