Social

Gorjean dat dispărut. A luat trenul spre Craiova

Un bărbat de 73 de ani din comuna gorjeană Bolboși a fost dat dispărut. Dan Brichisală a plecat de acasă marți dimineața, fiind dat dispărut de fiul său.

“Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul s-ar fi urcat într-un tren în gara din orașul Turceni, care avea ca destinație municipiul Craiova, acesta intenționând să se deplaseze în municipiul București”, a comunicat IPJ Gorj.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălţime 1,75-1,80 m, greutate circa 95-100 kg, ten măsliniu, ochi căprui, păr alb-tuns scurt, faţă pătrată.

Are proteză la piciorul drept, acesta fiind mai scurt decât piciorul stâng, având mersul aplecat spre dreapta, iar în timpul mersului ține cotul stâng ridicat. 

Bărbatul era îmbrăcat în costum de stofă (pantaloni și sacou) de culoare gri, pantofi din piele de culoare neagră și în cap purta pălărie de culoare neagră. 

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea bărbatului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, este apelul IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 1,663

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: