Ultima oră

Gică Hagi cere amânarea, Universitatea Craiova refuză

Farul Constanța dorește amânarea meciului din etapa a 7-a din Superliga, împotriva celor de la Universitatea Craiova, pentru ca Gică Hagi să pregătească mai bine meciurile din Europa.

Oltenii, însă, prin intermediul finanțatorului Mihai Rotaru, nu iau în calcul această variantă momentan.

Meciul dintre cele două formații ar trebui să se joace în weekendul 26-27 august, iar partidele din Conference League au fost programate pe 24, manșele tur, respectiv pe 31 august, jocurile retur. Constănțenii nu își cunosc deocamdată adversara din play-off-ul competiției europene, urmând să afle despre cine este vorba chiar astăzi, la finalul duelului dintre Qarabag și HJK Helsinki.

 
 

Dacă meciul împotriva Craiovei s-ar disputa la data stabilită inițial, oltenii ar avea un avantaj pe teren. Ar da piept cu o formație a Farului obosită, care ar avea și un lot subțire, după plecările lui Andrei Borza la Rapid și a lui Denis Alibec în Qatar.

Peste trei zile, echipa lui Gică Hagi se va deplasa la București, pentru o partidă împotriva Rapidului, în etapa cu numărul șase din Superliga României. La patru zile distanță de acest duel, dobrogenii vor disputa meciul din manșa tur al play-off-ului din Conference League, contra celor de la HJK Helsinki sau Qarabaq.

Returul ar urma să fie jucat pe 31 august, în deplasare, la patru sau cinci zile depărtare de întâlnirea cu Universitatea Craiova, într-un derby al campionatului. În primul weekend din septembrie, Farul Constanța va întâlni din nou Craiova, de această dată fiind vorba de echipa lui Adrian Mititelu, FC U, în deplasare.

Lucrurile nu arată tocmai bine pentru Hagi, având în vedere programul competițional încărcat pe care îl are în față, mai ales după ce clubul său s-a despărțit de doi jucători foarte importanți, Denis Alibec și Andrei Borza.

 

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: