Actualitate

Giorgi, după interviul pentru selecția Directoratului: Cea mai mare mizerie

„A fost cea mai mare mizerie!” Așa cataloghează Gabriel Giorgi modul în care s-a făcut recrutarea celor care vor fi în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Giorgi face acuzații grave. Spune că nu s-a respectat legea, că a fost intervievat despre minerit și energie de un psihoterapeut și că lista fantomă cu doar trei nume norocoase ar fi chiar ilegală.

Concret, spune Gabriel Giorgi, care a fost și membru în Consiliul de Supraveghere al CEO, ar fi trebuit să fie pe lista scurtă cel puțin două nume pentru fiecare post. Or, preapricepuții care s-au ocupat de selecție ar fi ales doar trei. Cei trei crai care sunt și acum în Directorat. Tot ei sunt buni și pe mai departe.

Giorgi mai spune, într-o emisiune la Tele 3, că a stat aproape o oră la interviu și că a avut impresia că persoana care i-a pus întrebări n-avea nicio treabă cu mineritul ori energia.

„A fost cea mai mare mizerie care se putea întâmpla cu această recrutare. Nu s-a ținut cont de prevederi legislative, de reguli. Eu m-am prezentat în costum. Am găsit o persoană care m-a intervievat cu un pulover, blugi, voce tremurândă pentru că avea emoții. Nu am avut unde să pun haina pentru că erau minus 10 grade și o dezordine totală acolo. De-atunci mi-am pus problema că e ceva necurat. Am înțeles că era psihoterapeut, dar avea carențe. Nu înțelea mai nimic din ce i-am explicat eu. Am stat 40 de minute în acel interviu”, a spus Gabriel Giorgi.

În final, a fost întrebat și despre Ordonanța corporatistă. „A încercat să stea lângă minerit și energie. La final, mă întreabă dacă îi pot spune ceva din Ordonanța 109 în condițiile în care eu am vorbit 40 de minute și i-am spus articole din ordonanța corporatistă. Păi eu ce-am vorbit până acum? Plus că dacă e să mă refer la acea listă fantomă de trei persoane, Ordonanța spune că lista scurtă trebuie să cuprindă minimum două persoane, maxim cinci pentru fiecare post în parte. Au fost 29 de persoane. Cel puțin două au fost pentru fiecare post în parte. Cel puțin zece oameni ar fi trebuit să fie pe lista scurtă”, a mai spus Giorgi la Tele 3.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: