Actualitate

Mai are CEO în interior oameni care îi vor răul? Sindicalist: Sunt și acum și ar semna din nou Planul de Restructurare!

Planul de Restructurare semnat de Complexul Energetic Oltenia cu Comisia Europeană se îndreaptă încet, dar sigur, spre un final dezastruos pentru compania energetică. De vină pentru implementarea acestui plan se fac însă și angajați ai companiei energetice care încă prestează pentru CE Oltenia.

Liderii de sindicat arată cu degetul spre Lăcrimioara Pintea și OMV pentru această situație, însă nu-i uită nici pe trădătorii din cadrul producătorului de energie care și-au pus semnăturile pe documentul respectiv.

Boby Munteanu spune că unii dintre ei încă lucrează pentru producătorul de energie, însă ar semna din nou acest certificat de deces al Complexului Energetic Oltenia pentru a nu-și pierde funcțiile, așa cum au făcut și în trecut.

„Tot programul ăsta este făcut de OMV și de Pintea. Am spus de la bun început. Au semnat mai mulți, au ținut de scaune ca să nu-i schimbe și au semnat totul. Mai sunt dintre ei și acum în Complexul Energetic Oltenia și ar face în continuare același lucru”, crede liderul Cartel ALFA Gorj, Boby Munteanu.

 

Vizualizări: 1,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: