Eveniment

Furt la o pizzerie din Târgu Jiu 

Un bărbat din Târgu Jiu a fost condamnat cu închisoare, după ce a furat un telefon de pe tejgheaua unei pizzerii din municipiu. 

Fapta a avut loc în 28 iunie 2020, în jurul orei 13.00. Telefonul furat de acesta, un Samsung Galaxy A 80, aparținea unui angajate a pizzeriei Tip Top. ”Cu ocazia audierii, persoana vătămată a declarat că în jurul orei 13:08, profitând de faptul că se afla în sala de servire a unităţii, inculpatul i-a sustras de pe tejgheaua barului, telefonul mobil”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu. 

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului. Anchetatorii au observant pe una dintre camere cum hoțul stătea în faţa uşii de acces, urmărind angajata pizzeriei. Pe o alta au văzut cum acesta a sustras telefonul mobil de pe tejgheaua barului, după care a părăsit localul.

Cu ocazia audierii, acesta a recunoscut că a sustras telefonul mobil, însă a precizat că nu mai reţine data săvârşirii faptei. Totodată, a declarat l-a vândut unei persoane necunoscute de etnie rromă, contra sumei de 1900 lei. La data 13 ianuarie 2022, în prezenţa apărătorului din oficiu, a indicat organelor de cercetare penală modalitatea de săvârşire a faptelor, fiind întocmit un proces-verbal de reconstituire.

Pentru comiterea acestui furt, a fost condamnat la 1 ani și trei luni de închisoare. A fost însă contopită cu alte pedepse pentru care acesta a fost condamnat definitiv prin decizii ale Curții de Apel Iași, pentru fapte simulare, urmând să stea în pușcărie 4 ani și 5 luni. 

Instanța l-a obligat la plata către angajata pizzeriei a sumei de 2800 lei reprezentând daune materiale, contravaloarea telefonului furat.

Hotărârea pronunțată în 8 decembrie de Judecătoria Târgu Jiu nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel. 

 

Vizualizări: 6,528

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: