Social

Fumează și consumă alcool la locurile de joacă 

Polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat 10 amenzi, în perioada 1-9 martie, pentru fapte de natură contravențională. O parte din sancțiuni au fost aplicate unor indivizi care consumau băuturi alcoolice în locurile de joacă sau în imediata apropiere a blocurilor de locuințe, însă nu au fost iertați nici cei prinși fumând în spațiile de joacă destinate copiilor. 

Totodată, polițiștii municipali au sancționat și pe cei care nu au respectat prevederile legale privind păstrarea curățeniei în locurile publice. Amenzile aplicate au fost în sumă totală de 2300 lei. 

În timpul activităților de patrulare, agenții au identificat și persoane fără adăpost. ”În cartierele de locuințe verificate au fost identificate două persoane fără adăpost. Una dintre acestea a fost găsită în pericol de șoc hipotermic, într-un loc de joacă, fiind necesară intervenția unui echipaj medical. Cea de-a doua persoană fără adăpost incendiase mai multe hârtii, ambalaje, lumânări sau alte resturi provenite din deșeuri, în apropierea blocurilor de locuințe, cu scopul de a se încălzi. Femeia a refuzat să meargă la adăpostul de noapte "Casa Iris"”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu. 

Polițiștii locali spun că vor efectua astfel de verificări și în perioada următoare. 

Vizualizări: 2,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: