Politică

Fost șef din CEO: Iordache vrea să falimenteze CEO!

Un fost membru al Consiliului de Supraveghere, Gabriel Giorgi, îl acuză pe șeful PNL Gorj, Ion Iordache, de faptul că vrea să falimenteze Complexul Energetic Oltenia pentru a pune mâna pe activele companiei. ”De teamă că nu ajunge să pună mâna pe active ale CE Oltenia iese în spațiul public cu tot felul de aberații! Mai mult decât atât, Ciordache al Gorjului, a trasat sarcină slugilor lui din Directoratul CE Oltenia să facă tot ce este posibil pentru a întârzia plățile către Minprest Serv, astfel încât angajații să nu își ia salariile la timp și să pozeze el în "salvatore della patria!”.


Societatea Minprest Serv este a CE Oltenia, compania fiind acționarul majoritar, și ieri, ITM Goprj a anunțat un control fiindcă angajații nu și-au primit salariile. 


Giorgi spune că Iordache e în spatele acestei situații, cerând administrației CEO să ridice salariile angajaților de la Minprest la nivelul celor care lucrează în cariere și termocentrale, știind că acest lucru este imposibil. În primul rind, angajații Minprest nu sunt salariații CEO, iar o astfel de cerere, dacă ar fi pusă în practică, ar falimenta producătorul de energiei, mai precizează fostul supraveghetor. ” (…) este binecunoscut interesul lui Iordache de a pune umărul la închiderea CEO pentru a putea pune mâna pe activele eventualului "mort"! Este știut faptul că Iordache Ciordache obișnuiește să tragă sfori pentru a falimenta companii viabile care au acționariat majoritar de stat, apoi înfruptându-se din grădina lor! Din păcate pentru Iordache Plaveți nu dă curs presiunilor lui pentru că nu vrea să se bage cu mâinile în cătușe! Cam același lucru se întâmplă și cu Gârjoabă la Minprest! Acum înțelegeți și voi de ce Iordache emană atâta ură la adresa celor doi în condițiile în care, nu cu mult timp în urmă, se îmbrățișau și împreună îi pupau tălpile lui Virgil Popescu!

 Din păcate pentru CE Oltenia, cu asemenea distrugători lângă sau în interior, se anunță vremuri ffff grele!”, menționează Gabriel Giorgi, făcând referire și la faptul că Ion Iordache ”a lucrat” și la schimbarea lui Gabriel Gârjoabă de la cârma Minprest, dar fără să-i reușească, însă, această combinație.

 

Vizualizări: 2,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: