Eveniment

Fost primar, judecat pentru omor

Fostul primar din Baia de Aramă, Rafael Dunărințu, a fost trimis în judecată pentru omor. Cazul este legat de o tânără din Drăguțești, invitată la o petrecere privată, care l-ar fi fotografiat pe primar în ipostaze indecente și a fugit cu mașina. A fost urmărită și, la Peștișani, a făcut accident și a murit.

Accidentul a avut loc în aprilie 2016,  la intrarea în Peștișani, iar în acesta și-a pierdut viața Roxana Mădălina Bîzu, o tânără ce ar fi împlinit 25 de ani peste doar câteva zile. Tânăra era aproape dezbrăcată, iar asta i-a determinat pe oamenii legii să creadă că este mai mult decât un accident și să ridice imagini de pe camerele de supraveghere ale unor obiective aflate pe traseul parcurs de aceasta. Așa au aflat că mașina tinerei a fost urmărită.

Un localnic, prima persoană care a ajuns la locul accidentului, le-a povestit polițiștilor că, în momentul în care a auzit zgomotul produs de impactul autoturismului cu stâlpul, când a ieșit din casă a văzut un SUV de culoare neagră, cu număr de Timiș, care a întors și a demarat în trombă.

În dosarul de omor mai este un inculpat, Stelică Mărgelu. Tribunalul Gorj nu a stabilit încă un termen de judecată.

Vizualizări: 1,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: