Eveniment

Focuri de armă trase de poliţişti şi urmărire în trafic

Polițiștii doljeni au fost nevoiți să tragă focuri de armă și să facă o cursă de urmărire a unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul agenţilor.

Incidentul a avut loc, marţi, în municipiul Calafat din judeţul Dolj. 

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism ce circula pe drumurile publice, din municipiul Calafat. Acesta a refuzat să oprească, fiind urmărit pe strada 1 Decembrie, unde a fost oprit de poliţişti”, a transmis IPJ Dolj.

 Şoferul a refuzat să se legitimeze, iar unul dintre cei doi pasageri a devenit recalcitrant, moment în care poliţiştii au recurs la foc de avertisment. 

 ”Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, iar alti doi bărbaţi, de 30 şi 40 de ani, aflaţi ca pasageri în autoturism, au devenit recalcitranţi. Pe fondul actelor de violenţă ale bărbatului de 40 de ani, din municipiul Băileşti, asupra poliţiştilor, un poliţist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical şi, dat fiind faptul că a continuat să se manifeste agresiv, pentru a opri agresiunea şi pericolul iminent, poliţistul a executat alte două focuri în direcţia membrelor inferioare, bărbatul fiind preluat şi escortat la spital, pentru îngrijiri medicale”, a mai precizat IPJ Dolj.

 Poliţiştii au constatat că şoferul care nu a oprit la semnal nu avea permis de conducere şi consumase alcool.

 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vizualizări: 807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: