Actualitate

Firme din Gorj, în impas. Bunurile lor, vândute de Finanțe 

Tot mai multe firme din Gorj au probleme în ceea ce privește plata dărilor către stat și sunt executate silit de Finanțe. Pentru a recupera din sumele datorate, bunurile acestora sunt scoase la vânzare.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj va organiza o licitație publică, în data de 3 noiembrie, în care vor fi vândute bunurile mai multor societăți debitoare. 

Una dintre acestea este Romtalex Prest SRL din Târgu Jiu. În cadrul licitației va fi vândut un autoturism Renault Megane, an fabricație 2010, la prețul de pornire al licitației de 14.095 lei.

Și un autoturism SsangYong Kyron al societății Cralf AG SRL din municipiu va fi vândut prin licitație publică. Mașina, fabricată în 2007, este vândută la prețul de pornire al licitației, de 10.879 lei.

O altă societatea ale cărei bunuri vor fi vândute cu această ocazie este Kry Mc Events SRL, tot din Târgu Jiu. Finanțele scot la vânzare aparate de aer condiționat, mașină de gătit, de spălat vase, cuptor de pizza, cuptor electric, mese ovale și scaune pentru festivități, ansamblu de vitrine pizza, dar și alte obiecte și echipamente în valoare totală de circa 80.000 lei. 

De asemenea, un excavator pe șenile al societății Insacons SRL din Târgu Jiu a fost scos la vânzare. Utilajul, fabricat în 2017, are un preț de pornire la licitație de 446.186 lei.

Și Liz Conf SRL, o firmă cu domiciliul fiscal în județul Vâlcea, se află printre debitori. În cazul acesteia, au fost scoase la vânzare două mașini de cusut, pentru care prețul de pornire este de aproape 4.000 lei, care se află depozitate la Biroul Vamal Târgu Jiu. 

Tot la licitația din 3 noiembrie, finanțiștii gorjeni vor reîncerca să vândă bunuri ale altor firme debitoare, precum Aleelentoys SRL, Confprest Exim SRL, Vilaroda Mob SRL-D, toate din Târgu Jiu, și Moltisanti Com SRL din Ciuperceni. În cazul acestora, bunurile lor nu au fost vândute la licitațiile precedente.

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: