Actualitate

Final de mandat pentru șefii Medserv Min 

Acționarii societății Medserv Min SA, prestatoare de servicii medicale pentru minerit, se vor întruni la sfârșitul acestei luni în ședință. Pe ordinea de zi a întâlnirii este și un punct privind încetarea mandatelor membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație, ca urmare a expirării duratei. 

În prezent, forul de conducere este format din Georgiana Popescu, Florin Mergea, și Ilie Cătălin Cinciulescu. Aceștia au avut un mandat pe 4 luni, începând cu 2 decembrie 2022. 

În cadrul ședinței acționarilor, programată pentru 30 martie, va fi luată o decizie privind numirea sau prelungirea mandatelor membrilor provizorii în Consiliul de Administrație pe posturile rămase vacante, până al finalizarea procedurii de selecție în baza legislației privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat. 

În fapt, toate aceste decizii vor fi luate de CE Oltenia, care este acționarul majoritar al societății Medserv Min. Pentru aceeași ședință a fost inclus ulterior și un punct privind stabilirea bugetului de venituri și cheltuieli pentru exercițiul financiar 2023. 

Vizualizări: 1,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: