Eveniment

Fetiță călcată cu mașina de propria mamă

O femeie din judeţul Argeş a lovit cu maşina propria fetiţă într-un accident petrecut marţi după-amiază, chiar în curtea casei.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că evenimentul s-a produs într-o curte, unde copila a fost lovită de un autoturism, fetiţa fiind resuscitată. Ea ar fi fost accidentată de mama ei care nu a văzut-o,  în timp ce intra cu maşina în curte.

”La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmăneşti, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuinţe. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora fiind găsită în stare de inconştienţă”, a transmis IPJ Argeş.

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a efectuat manevre de resuscitare şi a preluat fetiţa, cu funcţii vitale.

”Din verificările preliminare efectuate de poliţişti, s-a stabilit că o femeie de 43 de ani, din Dârmăneşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinţei, ar fi accidentat o minoră de 7 ani”, a precizat sursa citată.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs. Acesta nu este încadrat ca accident rutier, încadrarea juridică urmând a se face în funcţie de starea copilului.

Vizualizări: 1,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: