Social

FCU Craiova, învinsă în amical de FC Koln 2

FCU Craiova  a disputat al doilea meci de pregătire din această vară, împotriva satelitului celor de FC Koln, formație ce evoluează în al patrulea eșalon din Germania.

Oltenii nu au avut nicio șansă în fața nemților, iar partida s-a încheiat cu scorul de 7-2 pentru FC Koln 2. Cele două goluri înscrie de formația din Bănie le-au aparținut lui William Baeten, care a marcat în al șaptelea minut al partidei, și lui Sekou Sidibe, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 55.

După primele 45 de minute, tabela arăta 4-1 în favoarea echipei din al patrulea eșalon din Germania, iar, după pauză, nemții au mai punctat de trei ori.

Rămasă fără antrenor după e Joao Janeiro a plecat de la echipă după ce a efectuat doar două antrenamente, FCU Craiova a fost condusă de pe margine de cuplul Dan Vasilică – Florin Drăgan.

Cei doi au trimis pe teren o mulțime de titulari din sezonul trecut.

FCU Craiova: Enache – Compagnucci, Kvakic, Henriques, Mascarenhas – Achim, Zanfir – Van Durmen, Baeten, Bahassa – Chițu iar după pauză au mai intrat: Bauza, Sidibe, Negru, Abbey, Popa.

FCU Craiova se va duela cu FCSB în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Meciul se va disputa duminică, pe 16 iulie, de la ora 21:30, la Târgu Jiu.

FCU Craiova va avea statut de echipă gazdă, însă partida nu se va putea disputa în Bănie, din cauză că pe stadionul oltenilor vor fi lucrări de schimbare a gazonului.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: