Social

FCU Craiova a anunțat un nou transfer

Oltenii de la FCU Craiova se dovedesc activi pe piața transferurilor chiar dacă echipa nu are încă un antrenor principal, ultima achiziție fiind  bosniacul  Amar Kvakić. 

Ultima achiziție anunțată este  Amar Kvakić, fundașul bosniac care are cetățenie austriacă și a semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitatea de prelungire.

”Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul central cu dublă cetățenie, atât bosniacă, cât și austriacă, Amar Kvakić a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până în vara anului 2024, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane.

Tânărul fundaș bosniac, în vârstă de 20 ani, sosește la gruparea din Bănie liber de contract, după ce a evoluat ultima dată la Velez Mostar, din campionatul Bosniei.

De-a lungul carierei, Amar a mai fost legitimat la echipe precum: Kapfenberger, Metalist Kharkiv sau Floridsdorfer.

Amar este un fundaș polivalent, care poate juca și pe partea stângă, dar și ca inter, în linia mediană a terenului.

Amar a evoluat pentru selecționatele U17, U18 și U19 ale naționalei Bosniei de 16 ori, reușind să înscrie un gol pentru U19, într-un amical cu Slovacia, scor 1-2.

Tânărul jucător va avea la Craiova tricoul cu numărul 5, cel care a fost purtat în ultimii trei ani de Jérémy Huyghebaert.

Mult succes în Bănie, Amar!”, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova.

Amar Kvakić vine la Craiova pentru a ocupa postul lăsat liber de Jérémy Huyghebaert. Fundașul a jucat ultima dată la Velez Mostar, dar are în CV și meciuri în prima ligă din Ucraina.

Vizualizări: 467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: