Social

FCU Craiova a pierdut unul dintre titulari

William Baeten, mijlocașul dreapta de la FCU Craiova, a suferit o fractură la metatarsian la piciorul drept în meciul pierdut cu Hermannstadt și va lipsi 45 de zile de pe teren.

Clubul oltean a anunțat că Baeten va lipsi de pe teren mai mult timp. E o pierdere mare pentru echipă mai ales că Baeten a jucat în 25 de meciuri în acest sezon de Superliga, a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive.

Acesta a fost călcat pe picior de Raul Opruț și a fost schimbat în minutul 40 al meciului de la Sibiu, astfel că, cel mai în formă jucător al momentului la FCU Craiova nu va juca împotriva lui Sepsi.

Vestea bună înaintea acestui meci este că FCU Craiova l-a recuperat pe Bauza, care a revenit pe teren și cu Hermannstadt după trei meciuri în care a absentat. 

Baeten a suferit însă exact accidentarea pe care a suferit-o Bauza la meciul cu FCSB din etapa a treia iar din cauza acelei fracturi la deget, argentinianul a lipsit șase meciuri.

Ultimul loc de play-off din Liga 1se decide joi, de la ora 21:00, când la Sf. Gheorghe se întâlnesc Sepsi și FCU Craiova. 

Formația olteană are nevoie să nu piardă la rejucarea cu Sepsi pentru a se califica în play-off. Echipa antrenată de Nicolo Napoli are un punct peste covăsneni în clasament, fiind pe locul șase în acest moment.

 

 

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: