Social

DGASPC Gorj angajează psihologi și logoped

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a scos la concurs șase posturi, în prezent vacante. Instituția angajează personal pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a cinci posturi de psiholog practicant și a unui post de logoped. 

Sunt posturi cu normă întreagă, angajările fiind pentru diverse centre ale instituției din Târgu Jiu și din județ. Candidații la posturile de psiholog trebuie să fie absolvenți de studii superioare în domeniul psihologie, să dețină atestat de liberă practică valabil și să aibă cel puțin un an vechime în specialitatea studiilor. La postul de logoped pot aplica absolvenții de studii superioare în domeniul psihologie, specializarea psihopedagogie specială, cu atestat de liberă practică valabil și minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării acestei profesii. 

Persoanele interesate să ocupe unul dintre aceste posturi pot depune dosarul de înscriere la concurs până în data de 24 martie, ora 14.00, la sediul instituției de pe strada Siretului din Târgu Jiu.

Candidații vor susține proba scrisă în data de 4 aprilie, iar proba interviu a fost programată pentru data de 7 aprilie. Vor fi declarați admiși la proba scrisă și la interviu candidații care vor obține minimum 50 de puncte dintr-un total de 100 de puncte. 

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: