Social

Elevii gorjeni învață să prevină fenomenul bullyingului

Asociația pentru Democrație Educație Respect (ADER) va derula, în perioada iunie-octombrie, proiectul “Superman e printre noi!”. În cadrul acestuia vor fi organizeze zece seminare interactive împotriva bullyingului în judeţul Gorj, pentru elevi. 

Beneficiarii direcți ai proiectului vor fi cel puțin 300 elevi și 20 cadre didactice de la unități de învățământ din județul Gorj.

”Acest proiect este finanţat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Scopul proiectului este de a capacita tinerii în a se implica în prevenirea și combaterea fenomenelor de alienare, bullying și manipulare. Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creșterea gradului de conștientizare a efectelor nocive ale bullying-ului; prevenirea și combaterea bullying-ului”, au transmis reprezentanții ADER. 

Una dintre activitățile prinse în proiect prevede elaborarea și distribuirea filmului educațional  „Superman e printre noi!” în cadrul seminarelor interactive, în mediul online și pe televiziunile locale.

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: