Eveniment

Elev prins la volan fără permis. Ce a pățit!

Un tânăr din Negomir a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Târgu Jiu după ce a fost prins conducând un autovehicul deși nu deținea permis de conducere. 

Fapta s-a petrecut în data de 23 martie 2020, în jurul orelor 4.00.Tânărul ar fi condus un autoturism pe raza localităților Negomir, Fărcășești, Rovinari și Bâlteni. La acea vreme, acesta era elev în cadrul Colegiului ”Gheorghe Tătărescu” din Rovinari.

Acesta a fost depistat de polițiști în timp ce se deplasa cu autoturismul marca Volkswagen Golf pe drumul județean 674. Când oamenii legii i-au făcut semnalele regulamentare de oprire, acesta nu s-a conformat. ”Organele de poliție au plecat în urmărirea autovehiculului, iar într-o curbă la stânga din direcția Fărcășești spre Negomir, autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând într-un șanț, din interiorul autovehiculului au coborând trei persoane care au fugit în pădure”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu din data de 5 aprilie.

Magistrații au dispus în cazul său o măsura educativă neprivativă de libertate, urmând să fie supravegheat pe o durată de 4 luni. 

De asemenea, acesta va trebui să urmeze un curs de formare profesională și să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta, pe durata executării măsurii educative neprivative de libertate.

Hotărârea poate fi atacată cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare. 

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: