Politică

El este politicianul Pinocchio din Gorj! Primarii și-au dat seama de minciunile lui

Prins de prea multe ori cu miniciuna, Ion Iordache este ironizat de primarii din județ. Dumitru Ion Popescu afirmă că Iordache și-a făcut un obicei din a minți alegătorii, iar acest lucru i-a fost relatat de către mineri și energeticieni, care i-au spus că, la ultima campanie electorală, senatorul din Murgești le-a spus că o să le înlocuiască vestiarele în care se schimbă, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Este un mincinos. Cum le-a promis oamenilor de la Albeni că le rezolvă situația, așa a făcut și cu minerii. Mi-au spus oamenii că le-a promis în campanie că le schimbă vestiarele să aibă condiții mai bune, să-i întrebați acum dacă a făcut așa. Nu mai vrea nimeni să stea de vorbă cu el și pleacă toți din partid. Cum să stai lângă un om care filmează și umblă cu reportofonul după el în buzunar, ca apoi să trunchieze înregistrările și să transmită doar ce îi convine. O să vedeți că o să mai plece și alți primari din PNL și o să rămână singur. Știți cum e, minciuna are picioare scurte și oamenii au început să-și dea seama de el. Nimeni nu își pune pielea în băț pentru el, fiindcă toți îi știu practicile neortodoxe ”, a spus primarul din Drăguțești, Dumitru Ion Popescu despre Ion Iordache.

Bârcă îi transmite lui Iordache să-și vadă de averea impresionantă

Un alt primar, Ion Bârcă, sătul și el probabil de derapajele milionarului liberal îi transmite acestuia să-și vadă de averea pe care o are.

„El se crede un mega om! Înțeleg că are averi, că are bani, are de toate, dar cred că e mai bine să-și țină de averile lui și de banii lui. Că i-a făcut cum i-a făcut, toată lumea știe cum i-a făcut. Prea multe minciuni, să te dai că ești Gheorghe … PNL a nenorocit România, ei și USR-ul. Dacă nu intra PSD-ul la guvernare, purtam măști și acum. Să nu mai spun că ne trezeam cu cine știe câte zeci de milioane de vaccinuri luate, de plăteau la ele și copiii copiilor noștri”, a spus primarul din Turburea, Ion Bârcă. 

 

 

Vizualizări: 4,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: